Huidverjonging door middel van Radio Frequentie (RF)

Door het verouderen en door erfelijke aanleg vermindert het collageen in de huid, en invloeden van buitenaf, zoals de zon, luchtvervuiling en roken versnellen dit proces nog eens. Dit veroorzaakt een rimpelige en doffe huid.

RF Behandeling

RF staat voor Radio Frequente stroom en is een huidverjongende behandeling. De huid wordt strakker en krijgt haar elasticiteit terug. De onzichtbare RF-straling dringt diep door in de huid en brengt daar een intensieve verwarming te weeg. De hoge temperatuur die daar diep in het huidweefsel ontstaat, tezamen met een verzorgende olie, veroorzaakt microscopisch kleine storingen onderhuids, wat als reactie een samentrekking van het daar aanwezige collageen oplevert.
Het effect hiervan is een verstrakking van de huid. Wanneer na de behandeling de kleine beschadigingen gaat herstellen verstrakt de huid nog verder. De fibroblasten (in de huid gelegen cellen) worden hierdoor geactiveerd nieuw collageen en elastine aan te maken. Het uiteindelijke resultaat is na een aantal weken optimaal zichtbaar, dit is de tijd die de huid nodig heeft voor het natuurlijke proces van hernieuwd aanmaken van collageen.
RF behandeling is een aangename, pijnloze en intensieve behandeling met bewezen resultaat.

Het is een behandeling in kuurverband. Afhankelijk van de conditie van je huid bestaat een kuur uit gemiddeld 5 tot 10 behandelingen. Voor een optimaal resultaat wordt geadviseerd 1 x per week te behandelen. Om het behaalde resultaat te behouden is het aan te bevelen eens per 2 maanden na te behandelen.

Do’s en Dont’s

Voor de behandeling a.u.b. de huid goed reinigen en geen huidproducten (foundation, dagcrème en make-up) gebruiken.

Na de behandeling kan het voorkomen dat uw huid wat rood is. Goed koelen en

de eerste 2 dagen after sun met aloë vera in plaats van lotion te gebruiken is aanbevolen.

Drink voldoende water dit bevorderd het afvoeren van de afvalstoffen.